DeBasisFluviusAcademie


Ieder kind kan alles leren, dat is onze visie op leren en natuurlijk geldt dat ook voor onze leerkrachten. Wat je niet weet of kan, kun je leren en daar ondersteunt DeBasisFluvius graag bij o.a. vanuit DeBasisFluviusAcademie. 

Elk jaar bieden we onze medewerkers opleidingen en trainingen aan, getoetst aan wat onze scholen nodig hebben voor goed onderwijs, aan ons strategisch beleid en aan de nieuwste inzichten vanuit de wetenschap.

We hebben netwerken en aanbod in de Academie - door onze eigen medewerkers ingebracht en/of uitgevoerd, omdat we een lerende organisatie willen zijn: elke dag leren de kinderen op onze scholen van onze medewerkers, dus we zijn er met elkaar verantwoordelijk voor dat we onze kennis en vaardigheden blijven ontwikkelen. 

Of je nu starter of senior bent, we hebben trainingen en opleidingen om je tanden in te zetten. En als dat niet zo is: vertel het ons vooral, want ook dat zien we graag binnen DeBasisFluvius!  En misschien kun je ons zelfs helpen met jouw eigen expertise


Meer informatie over DeBasisFluvius Academie?


Heb je een idee of aanbod voor onze Academie? Mail dan onze Manager Onderwijsontwikkeling, Rebekka Bersee (rebekka.bersee@debasisfluvius.nl) of bel haar op 026-7600941